Aangekleed gaat uit

Zit te wachten op L met wie ik zo naar een feest in Utrecht ga ter gelegenheid van het lanceren van de nieuwe Zij aan Zij die nu anders heet. Hoe zou ik kunnen weten maar ben ik even vergeten. Voor het eerst naar een feest zonder R, mijn ex met wie ik vijf jaar lang naar feesten ging. Gelukkig is het in Utrecht en zal niets me aan haar denken doen en nog meer hopelijker is R er niet.

Ik wil wat dansen en naar de meisjes kijken, zijn ze nog mooi?

Ik doe misschien verslag en misschien ook niet. Ik hoop op dolle pret en dat we niet insneeuwen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: