Rauw – nog enkele exemplaren te koop

Er zijn nog enkele exemplaren te koop van mijn debuutnovelle Rauw.

Dit schreef Boekblad over mijn novelle:

Hannie leest: ‘Rauw’ van Dia Huizinga

‘Rauw’, het prozadebuut van dichter Dia Huizinga werd bij de presentatie schertsend ‘Leslit’ genoemd – lesbische literatuur. Dit boekje is van een geheel andere orde dan Minke Douwes en Doeschka Meijsing; de hoofdpersoon is nu eens geen intellectuele beschouwer maar een jonge kunstenaar, die in het eerste deel hallucinerend door het Amsterdam van de jaren tachtig loopt na een dramatische gebeurtenis die pas aan het eind van het verhaal duidelijk wordt, en in het tweede deel het initiatief neemt om een spastische jonge vrouw kennis te laten maken met de lesbische liefde. Met een prostituee, want dat is moreel zuiverder.

Het is een ongelooflijk verhaal in bloemrijke stijl, heftig, grafisch en gelukkig ook met veel gevoel voor humor, want dat maakt dat je blijft lezen – terwijl je je af en toe neigt te denken: nee, nou gaat ze echt te ver. Een wonderlijk boek, in homo- en vrouwenboekwinkels te koop en bij de onbekende en nieuwe uitgever – die zichzelf lanceerde onder de naam fingerinthedyke.

Boek is te bestellen bij mij en ook bij fingerinthedyke@gmail.com. Voor € 15 incl. verzendkosten.
Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: