Sloterparkbad

Dit is het 25 meter bad van het Sloterparkbad waar ik al sinds de opening in 1999 elke week een of twee keer zwem. Deze vrijdag gaf ik zelf de training. Het was heel rustig en ik kon elke zwemmer veel aandacht geven. Dit stelden ze op prijs en daarom is het leuk om hulptrainer te zijn bij GSA – Gay Swim Amsterdam. Een van de zwemmers vond dat ik het heel relaxed had gedaan maar ook goed had opgelet. Dat vond ik leuk om te horen. We trainen op woensdagavond van half tien tot half elf hier maar dan is het een 50 meter bad. En op vrijdag trainen we ’s avonds van 9.15 tot 10.15. Zwemmen is mijn sport.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: