La Houston gesneuveld

Wat kon ze prachtig zingen, zoals zij uithaalde deden er maar weinig. Vol open die strot en geluid er uit. Prachtig. Misschien is Whitney wel het voorbeeld geweest voor meisjes die ook zo gingen uit halen. Ik weet het niet zeker maar ik denk dat zij de eerste was

Er werd veel van haar verwacht, ze leek voor roem geboren. Nicht van Dionne Warwick, petekind van Aretha Franklin, kon dit alleen maar goed gaan?

Haar versie van de Star Spangled Banner, het Amerikaanse volkslied is ongeëvenaard.

Helaas ging het al snel mis met haar, ze werd gearresteerd op een vliegveld met wat wiet in bezit, hoeveel weet ik niet en ik vind het ook knap stom om met wiet te reizen als je weet dat je gepakt kunt worden maar wat is een beetje wiet nou? Het zou gedecriminaliseerd moeten worden.

Hierna trouwde ze met een man die haar mishandelde en dook ze verder de drugs in. Juist gisteren zat ik over haar te lezen op het Internet en zag ik foto’s waar ze broodmager of knetterstoned of dronken op stond. Ik las over een concert waar fans boe riepen omdat haar stem niet meer goed klonk. Net zoals dat andere drankorgel die sneuvelde en waarbij de fans ook boe hadden geroepen, Amy Winehouse.

Ze ging steeds naar afkickklinieken maar het lukte haar klaarblijkelijk en jammer genoeg niet om echt haar leven in eigen hand te nemen.

Dat vind ik nog wel het allertrieste, dat het haar niet gelukt is haar leven ten goede te keren, dat had ik haar gegund. Helaas het heeft niet zo mogen zijn. Ze is gesneuveld in de wereld van roem, geweld en drugs

Ik hoop dat ze kan rusten in vrede.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: