Vrienden, bekenden, boeren, burgers en buitenlui

Allereerst mijn welgemeende excuses voor het zo lang niet schrijven. Ik was het even helemaal moe. Na de hectische tijd van het schrijven voor NaNoWriMo was ik uitgeput en werd meteen ziek. Dat heb ik wel vaker. Als ik me ergens voor inzet doe ik dat 200% en dan stort ik, na een bepaalde tijd, in. Kan dan alleen nog maar liggen en leuteren en breng niets zinnigs voort. Dit is goed want het stoort me niet.

Ik heb nog wel een schitterende nieuwe muzikale favoriet ontdekt, Amanda Strydom waarvan ik een lied zal insluiten – als me dit lukt….

.

Ook heb ik de eerste les een prachtige workshop : Korte verhalen schrijven gegeven.
Dat ga ik vaker doen. Hou mij en mijn website in de gaten.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: