Een winterse draf

Mijn derde ren na mijn blessure. Het is een mooie heldere dag. Ik besluit om vooral in de zon te rennen en ga de Rooseveltlaan op. Waar de zon schijnt ga ik lopen. Ik kom uit in het Amstelpark. Het gaat allemaal langzaam. Dat vind ik jammer maar ik ga niet treuren. Ik ren of draaf en daar gaat het om. Genieten van wat ik doe. Op twee plekken daag ik mezelf uit. Ik ben niet streng maar benieuwd. Als ik me niet uitdaag doet niemand het.image

Op de terugweg ren ik tussen twee vandaag bevroren waterreservoirs die liggen tussen de A10 en de op en afrit Rivierenbuurt

image

Het is winter.

image

In de zomer is de heg groen en is er niet doorheen te kijken. Dit wist ik niet en ik ben aangenaam verrast.

image

Het doolhof voor de minimensen.

image

Bevroren gras en een watermeloen.

image

Mijn vriend in nood.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: