Our guest – Be polite

‘Wat ben jij aan het doen?’ vroeg ik hem. ‘English, please, ‘ antwoordde hij, ‘let’s be polite to our guest.’
‘Polite? ‘herhaalde ik, ze is niet our guest, ze is jouw guest en ik ga echt niet beleefd doen.’
‘This is my youngest daughter, Teddy, she seems to be in a bad mood.’ Ik graaide de bak met Gado Gado van tafel en pakte een zak kroepoek. ‘Ik blijf hier niet, is die vent nou gek geworden. Onze moeder is weg en hij komt hier flirtend aan met een meid van zijn werk en verwacht dat ik beleefd doe. Ik ga daar niet bij zitten. Ik eet in mijn kamer.’ Ik nam een bord en liep de keuken uit. ‘Ik ga met je mee, zus’ zei Jozef. ‘Ik ook,’zei Dalia. We verlieten alle drie de keuken. ‘Dank je wel Pa, voor het eten,’riep onze vader ons na. We hoorden hem met woede in zijn stem Good riddance zeggen tegen Jamie en wij liepen de trap op.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: