Gadaffi steeds meer dood

Misschien ben ik wel een sensatiebak maar ik heb dus uitgebreid de beelden bekeken van de dood van Gadaffi. Wat een ontzettend slechte beelden waren dat. De persoon die het filmde heeft nooit geleerd de camera stil te houden want het schokte op en neer en links en rechts. Ik zag vooral beelden van camouflagekleren maar natuurlijk ook van Gadaffi zelf.
Hij zag er vreselijk uit. Geen mooie pakken meer. Hij had zich verborgen in een rioolbuis. Eigenlijk heb ik er geen woorden voor en toch schrijf ik er over. Hij is natuurlijk uit die rioolbuis getrokken. De eerste beelden bloedde hij nog niet maar waarschijnlijk kreeg hij al snel een keihard klap voor zijn kop met een geweer. Hij werd heen en weer geduwd, vooruit geduwd en hij keek bang. Zoiets verbaast me toch. Dat zo een wrede man ook bang is voor de dood
Hij wist zijn lot, met hem zou hetzelfde gebeuren als met zijn recente voorgangers, Ceaucescu en Saddam Hussein.
En net zoals die duizenden die hij vermoordde wilde hij ook niet dood.
Misschien is het toch goed dat hij dood is.?.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: