Schrijf er niet over.

Ze zei schrijf er niets over, daar word je allleen maar treurig van. Ik ga het niet doen, erover schrijven. Soms denk ik dat als ik erover schrijf het uit mijn systeem gaat en misschien is dat ook zo, soms. Maar dan kan ik het gewoon hier thuis doen, prive op mijn schijf waar nog een heleboel TB op staan. Sommige dingen zijn te prive, sommige mensen hebben er niets mee te maken. Jij die dit leest en die ik niet ken.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: