Ook al heb ik niets

Ook al heb ik niets te melden, ik meld me. Was niet echt een superdag vandaag. Vroeg wakker, vroeg opgestaan. Een uur gechant, dat was fijn maar ik kwam niet op gang. Ik heb de pagina’s open staan van het boek dat ik volgende maand wil schrijven en ik ben ook begonnen aan een aantal minuten achter elkaar schrijven maar zo gauw ik begon te schrijven over R stokte ik. Het is te persoonlijk te intiem te verwarrend, ik snap het nog steeds niet maar wil er niet over schrijven. Misschien blokkeert dat me meer dan ik hoop en verwacht. Misschien moet ik gewoon met de hele wereld delen wat ik er allemaal van vind maar dat kan ik niet. Misschien schrijven over frustratie. Morgen meer, morgen weer.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: