Wat belangrijk is

Lido & Ata in 1980

De derde dag van mijn zelf verkozen isolatie.
Mijn kat weet niet hoe ze het heeft. Nooit was ik zo vaak thuis. In huis en rond lopend. Ik ben wel eens een paar dagen thuis gebleven maar dan lag ik ziek in bed.

Nu sta ik rond achten op, maak koffie, ga chanten en dan in bad. Gisteren en vandaag ben ik een wandeling gaan maken. Gisteren met een vriendin, maar nu durven we niet meer en vandaag alleen. Er waren meer wandelaars op straat, we knikten elkaar van verre toe en draaiden dan onze hoofden weg. De tram raasde voorbij en was leeg, op de bestuurder en de conducteur na.

Gisteren was ik aan het eind van de dag behoorlijk treurig. Niet depressief maar verdrietig. Maar ik heb me wat voorgenomen. Zoals ik al eerder schreef deelt niet iedereen mijn ernst over het Coronavirus en ik kreeg bijna ruzie met een van mijn dierbaarste vriendinnen. Ik vond natuurlijk dat zij zo moest denken als ik. Maar nu weet ik dat dat helemaal niet belangrijk is, zij mag denken zoals zij denkt, ik hou van haar en als ik iets niet wil is ruzie maken met dierbaren in deze tijden.
Eén reactie op “Wat belangrijk is”


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: