Diëten

Afbeelding

Dit ben ik met Stacey. Na onze triomftocht in het water.

Zwemmen, ja dat is mijn sport maar ik wil het hier even hebben over diëten.

Zoals je misschien weet ben ik te zwaar. Ik zou eigenlijk tien kilo minder moeten wegen dan ik weeg. SInds ik teveel weeg heb ik alle diëten die er zijn wel geprobeerd en lees ik er veel over.

Vraag mij iets en ik weet het of ik weet waar je het kunt vinden. Ik wil niet uitgebreid ingaan op alles wat ik geprobeerd heb maar het beste ben ik afgevallen met Weightwatchers. Toen ben ik 23 kilo afgevallen! Erg blij natuurlijk en trots. Maar de klad kwam er in, ik hield op met roken en kwam weer tien kilo aan en daarna kreeg ik dat ongeluk en was ik bezig met revalideren en sportte ik weinig. Ik ben nog een tijdje naar WW gegaan maar viel te weinig af om gemotiveerd te blijven. Jammer want het was leuk bij Weightwatchers en onze coach Elly was fantastisch maar ik wilde niet terug en het niet nog eens proberen.

Nu doe ik het 5-2 dieet. Vijf dagen eten twee dagen 500 calorien, het bevalt me maar daar gaat het nu niet om.

Gisteren deden we met de zwemclub de T20. DeT20 is een test waarin je kunt zien of je vooruit gegaan bent. Op het seintje van de trainer begin je te zwemmen en tel je de afstand die je aflegt, na twintig minuten fluit de trainer weer en dan geef je door hoeveel meters je hebt afgelegd. Meestal doe ik maar wat, ik wil lekker zwemmen en genieten van het water en de beweging. Ik daag mezelf niet uit of het moest zijn lekker te zwemmen. Dat was ik gisteren ook van plan. Eigenlijk had ik willen vasten maar de keer hiervoor had ik honger gehad tijdens het zwemmen en hoewel ik meer had gezwommen dan de keer daarvoor besloot ik gisteren gewoon te eten.

Wat at ik:

  • pinda’s in pindakaas
  • cashews in cashewboter en verse gebrande cashews
  • magere kwark van de Weerribben 0%
  • aardbeien
  • 1 zoete aardappel
  • handvol doperwten
  • taco shells

en Natuurlijk met gebruikelijke koffie met veel opgeklopte magere melk en kaneel.

Zoals duidelijk is, at ik veel koolhydraten en veel eiwit.

Ahhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggggggggggggggg: koolhydraten!!! Veel koolhydraten! Maar wat ging het zwemmen goed, ik ging als een speer merkte mijn baangenote op. En dat klopte. 
Vanochtend las ik een artikel over hoe slecht koolhydraten zijn. Ja vast maar laat mij lekker koolhydraten eten!

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: