Wel geschreven maar niet hier

Was gisteren zo intens bezig met het voorbereiden van mijn verhaal voor de NaNoWriMo dat ik helemaal vergeten ben hier op mijn diahuizinga.com te schrijven.

Wat een dag gisteren, het regende de hele dag hard. Gelukkig heb ik een regenpak en kwam ik droog daar waar ik zijn moest. Mijn brillenglazen waren beslagen en dat is moeilijk fietsen. Zoals ik altijd zeg, ze zetten mensen op de maan, maar kunnen niets uitvinden om een bril vrij te houden als het regent. Maar die mensen op de maan, is wel weer lang geleden. Ik moet iets nieuws verzinnen.

Ik heb van de week een boek gedownload met allerlei tips voor de maand november en was gisteren bezig met het opdelen van hoofdstukken en het bedenken van allerlei eigenschappen van de drie belangrijkste personages uit mijn verhaal. Ik ben daar nog niet mee klaar dus ik ga zo verder. Ik begin er zin in te krijgen, ben me aan het voorbereiden. Het is leuk die mensen te verzinnen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: