Verrader?

Verrader?

sheep with medical mask in the field

Ik heb me zo goed als mogelijk geïnformeerd over de vaccinaties, de RIVM kant en de andere kant ~ vooral door een dierbare vriendin die in complotten gelooft en in the Deep State en Trump als redder van de mensheid en Bill Gates als doder van de mensheid, zij stuurt mij allerlei artikelen en videos op die ik met interesse bekeek maar ook voerde ik informatieve gesprekken met artsen en verpleegkundigen.

Hierna besloot ik om me te laten vaccineren.
Ik weet dat veel mensen dit doen om hun kwetsbare medemensen te beschermen, ik deed het vooral voor mezelf: ik heb overgewicht en het idee op mijn buik de dood te ontmoeten was onverdraaglijk.
Er worden allerlei theorieën over die prik verspreid door mensen die het er niet mee eens zijn: van manipulatie door de overheid tot iedereen die geprikt is sterft over een jaar zodat de overbevolking tot stand wordt gebracht.
Ik denk: het zal allemaal wel.

Ik ben ingeënt, dat was mijn keuze en mijn zaak.
Ik had geen zin een foto van mezelf te plaatsen met een spuit in mijn arm en ik had ook geen zin te verkondigen dat ik de vaccinaties had ontvangen. Ik ben onlangs na een nare snee ingeënt tegen Tetanus en toen ik een reis naar Zuid Amerika maakte kreeg ik een prik tegen de Gele Koorts en heb (tot nu toe) geen behoefte dat te delen. Wat ik met mijn lichaam doe is mijn zaak en wat ik er in stop ook.

Lieve vrienden van me kiezen ervoor dat ook te doen, de meesten, of ze kiezen ze ervoor het niet te doen. De vrienden die ervoor kiezen het niet te doen willen dat ik solidair ben, dat wil ik altijd wel zijn dus ik vroeg hoe ze wilden dat ik solidair was. Ik kreeg hier geen antwoord op. Ik zie meer niet-gevaccineerden om solidariteit vragen maar hoe moet ik laten zien dat ik solidair ben met mensen die geen vaccinatie willen? Kan ik dat laten zien door ook niet meer naar het theater te gaan waar ik mijn qr-code moet laten zien? Is dat solidair zijn?
Het spijt me bijzonder voor al die mensen die ik misschien teleurstel, maar ik blijf naar het theater gaan en ik laat desgevraagd mijn qr-code zien
En wat ik me afvraag: een aantal van die mensen die zich niet willen laten vaccineren poppen wel pillen of hoe zeg je dat? Als ze naar een feestje gaan slikken ze zo’n vrolijke pil, of ze snuiven zo’n gezellig lijntje waar bossen om gekapt worden en sommige mensen die het echt niet goed met andere mensen voor hebben erg rijk van worden en waar hier in Nederland mensen om vermoord worden. Dat is wel oké maar een vaccinatie is niet oké?
Als je mij een verrader vindt, jammer. Als je me een schaap vindt, mwehhhh.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: