Vriendschap

Lido & Ata in 1980

Al jaren is dit een feestdag voor me. Mijn lieve vriendin Lidi is jarig. Lidi is een van mijn alleroudste en liefste vriendinnen. Met oudste bedoel ik niet in leeftijd maar in periode. Lidi en Stel. Zij zijn het. We drieën kennen elkaar nu 45 jaar en zijn al deze jaren vrienden gebleven. Lidi en ik hebben wel eens mot gehad en elkaar een paar maanden niet gezien maar gelukkig hebben we de draad weer opgepakt en ik denk niet dat we elkaar ooit nog loslaten. Elkaar bezoeken voor de verjaardag doen we niet dit jaar. Wel vieren we onze verjaardag op een andere dag en we hebben nu afgesproken dat ik in het begin van 2021 met gebakjes van Blommestein naar Lidi kom en zij haalt op haar buurt gebakjes bij Cornelisse en zo eten wij ter ere van elkaar en onze vriendschap twee gebakjes.
Een tijdlang woonden wij in het zelfde huis, zij op de 1e en ik op de 2e. Het was een wilde hedonistische tijd waarin we ruige dingen beleefden. Vaak gingen Lidi en ik om 1 uur ‘s nachts uit. We maakten ons op, trokken mooie kleren aan en daar gingen we: Aangekleed gaat uit, zei Lidi dan.
Een vriendschap als deze is je ware.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: