Veganuary

Sinds drie dagen eet ik vegan. Ik doe mee aan veganuary. Iets Engels, ik heb me ingeschreven en elke dag krijg ik post met allerlei tips. Toen ik me inschreef kon ik een vegan kookboek downloaden, dat heb ik summier doorgebladerd, kan dat eigenlijk in dit verband? Het woord summier? Ik heb het eerste recept gezien: overnacht granen, dat wil ik al elke keer maken en ben ik het tot nu toe vergeten.
Waar ik het meeste tegenop zag met dat vegan eten was geen melk en kaas kunnen eten, ik kocht amandelmelk en gebruik dat tot mijn tevredenheid. Ik mis de melk in mijn koffie nog niet. Kaas mis ik wel. Elke keer als ik na het sporten thuis kom denk ik: ‘Ja lekker nu een boterham met kaas maar dat ga ik echt niet doen. Donderdag,op mijn eerste echte vegandag bestelde ik gedachteloos een cappuccino bij de brillenwinkel. Toen ik een slok nam dacht ik: ‘ Oh nee cappuccino wordt gemaakt met melk’. Toch dronk ik het op. Ik wil dit vegan eten gewoon een maand proberen en ga mezelf niet straffen als ik per ongeluk of uit gewoonte iets bestel of eet waar iets dierlijks in zit.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: