Goede voornemens

Image result for goede voornemens"

Net als vorig jaar heb ik ze niet. Ik wil niet ophouden met chocolade eten of met iets anders, ik wil niet beginnen aan een dieet waarmee ik twintig kilo kan afvallen, ik wil niet beginnen met sporten, of dat fantastische boek schrijven dat iedereen wil lezen. Ik ben het jaar blank (zoals een blanke lei) ingegaan. Ik wilde niet het nieuwe jaar beginnen met: nu gaat alles anders worden.
Natuurlijk heb ik wensen maar die had ik ook al in 2019 en in jaren daarvoor.
Al jaren hoop ik dat ik die twintig kilo afval en hoop ik me te verlieven in die leuke vrouw die ik al een tijdlang voor me zie maar die ik nog niet ontmoet heb. En met sporten ga ik gewoon door. Ik ben midden vorig jaar begonnen bij een kleine sportschool met een aantal apparaten en vriendelijke mensen. De medewerkers zijn attent, ze kennen me en weten wat ik wil en kan en hoe oud ik ben. De sporters zijn vriendelijk, geen macho mannen die met veel gezucht en gesteun aan de gewichten trekken. Ook doe ik daar een heerlijke sessie van drie kwartier die is toegespitst op mensen van mijn leeftijd.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: