In het begin

In het begin van onze relatie stelde ik haar graag voor aan mijn vriendinnen. Ik hoopte natuurlijk dat mijn vriendinnen haar leuk zouden vinden en dat we misschien zoals in een eerdere relatie, veel gezamenlijke etentjes zouden hebben waarin zij en ik zouden koken en onze vriendinnen alles lekker op zouden smikkelen.

Elke keer als zij een vriendin van mij ontmoette nam ze het hele gesprek over. Ze begon allerlei vragen te stellen en enorm weids te praten. Ik kwam er niet meer tussen. Eerst liet ik het begaan maar op een gegeven moment, toen het eigenlijk al te laat was want het was me enorm gaan irriteren, heb ik er wat van gezegd. Haar verweer was dat ze wist dat ze dat deed en dat ze het deed zodat mensen konden zien hoe intelligent ze was. Ze vertelde dit op een wat verdrietige toon die me ontroerde en waardoor ik het wel schattig vond.

Gisteravond in bed verbaasde het me. Het verbaasde me ook dat ik haar nooit gevraagd had waarom ze wilde dat mensen dachten dat ze intelligent was. Ze is intelligent, dat was een van de dingen waarom ik op haar viel maar waarom vond ze het zo belangrijk te laten zien hoe intelligent ze was?

De etentjes gebeurden nooit

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: