Seksuele veiligheid

Ik ken Reinoud op een andere manier en vind het fantastisch dat hij dit zei en hier zo mee omgaat.

Sanne Burger

rumi9Tijdens het eerste jaar van mijn opleiding Tao Training werd ik hals over kop verliefd op mijn leraar, Reinoud Eleveld. Ik word altijd verliefd op de meester, maar dit keer was het wel heel hevig. Deze leraar straalde een kracht, geaardheid en autoriteit uit die ik onweerstaanbaar vond en: ‘Een man die les geeft in ‘De transformatie van seksuele energie’ moet wel een hele goede minnaar zijn’, dacht ik. Dat hij een stuk ouder was, mijn leraar was en al een vriendin had vond ik geen probleem – integendeel, dat maakte het alleen maar nog spannender. Ik flirtte er lustig op los dat jaar en hoopte en verwachtte dat hij vroeg of laat op mijn avances in zou gaan, zoals iedere man tot dan toe. Tot mijn grote verwarring deed hij dat niet. Ik wist dat hij me zag, ik wist dat hij me graag mocht, maar hij reageerde op…

View original post 1.113 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: