Vierde dag

Ja het is vandaag de vierde dag. Ik ben alweer uren op en uren bezig. Dat krijg je ervan als je niet meer blowt, energie te over. Had na de koffie wel weer zin in roken, vooral die sterke smaak van nicotine maar dat stoned zijn, daar had ik niet echt zin in. Was gistermiddag de stad in om bilologische kwark te kopen en passeerde drie koffieshops. Mijn eigen waar ik vaak joints en later stuff kocht + twee waar ik nooit wat kocht. De geur van stuf kwam in mijn neus, een oude vertrouwde lucht, er ging een steek door me heen. Ik wil het niet meer en ik wil het. Dat is de verslaving. Net als toen ik nog rookte. Ik wilde het niet maar deed het. Ik zat hier in de tuin te blowen en dacht vaak genoeg: dit heeft helemaal niks met mij te maken, het is net alsof ik iemand anders ben.

Toen ik afgesproken had, drie joints per dag te roken, moest ik die drie joints roken, ook al had ik er geen zin in, zelfde gold voor die twee en later die ene joint. Het moest gerookt worden. Nu rook ik ze niet meer en het bevalt me nu al. Die dwang, dat slaaf zijn van iets, erg vervelend.

Heb weer niet echt goed geslapen deze nacht, veel wakker om te plassen. Eigenlijk niets nieuws want ik slaap al jaren zo versnipperd. Af en toe slaap ik een hele nacht door en dan ben ik erg blij! Maar vannacht niet. Ben vandaag desondanks vol energie en tegelijkertijd moe.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: