NaNoWriMo

Schrijf nog snel wat voor ik naar bed ga. Ben nog steeds bezig met de voorbereidingen van mijn maand schrijven. Ging wat moeizaam vandaag, had weinig tijd om te schrijven, vanmorgen een ontmoeting met PG, daarna lunch met A, hierna ontving ik bericht van broer die langs wilde komen, heb voor hem gekookt en we spraken en vertelden elkaar en daarna moest ik naar Overspel kijken, ondertussen telefoontjes van mensen.

Eigenlijk nu ik dit zo schrijf realiseer ik me dat ik vooral bezig geweest ben met mijn workshop korte verhalen schrijven. Maar ik heb geen zin meer in vandaag. Ik maak er een eind aan.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: