Reizen met de OV chip

Bij het inchecken op station Amstel hoorde ik vreemde piepjes maar ik meende haast te hebben en checkte niet of ik wel was ingecheckt. Bleek niet zo te zijn en ben dus dubbel gecheckt in Bilthoven. Check check piep piep.

Ben op dit moment eigenlijk te moe om iets leuks te schrijven. Slaap niet zo goed met volle maan. Leuk hoeft het natuurlijk niet te zijn maar informatief lukt ook niet.  Ga even rusten voor de avond valt en ik met mijn district naar het nieuwe centrum ga.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: