Lelijke grijze ouwe snorremans

Ik heb nog nooit naar dat voetbal programma op Veronica gekeken met die Grijze Snorremans. Zijn naam weet ik even niet meer, die ontschiet me telkens. Hij is bekend om zijn uitspraken tegen homo’s en vrouwen. Afgelopen vrijdag zag ik 1 minuut van dat programma, na een ontzettend leuke wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen waar Lieke Martens eindelijk weer los was en schitterende staaltjes liet zien, Vivianne Miedema hem er net niet in schoot maar prachtige voorzetten gaf en de vrolijke Jackie Groenen twee keer subliem scoorde. Het plezier spatte er af. Het was een heerlijke wedstrijd en vlak daarna begon dat programma.
Grijze Snorremans stond aan een tafeltje en verkondigde dat hij niet naar de wedstrijd van de Leeuwinnen gekeken had. Hij keek niet want het was zo houterig, dat is toch geen voetbal. Hij kijkt niet maar beweert dus dit. Snorremans is een oerlelijke man en niet alleen dat, hij is ook nog eens stokoud, wie wil er nou naar zo een onooglijke vent kijken? Flink veel mannen blijkbaar want deze mottige ouwe vent is al jaren te zien. Nu ik hem heb gezien weet ik dat ik hem niet serieus hoef te nemen. Je macht is voorbij ouwe.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: