Hana Kimura

9-11-1997 22-05-2020

Een van mijn geheime pleziertjes was het kijken naar Terrace House. Ik heb alle seizoenen gezien. Drie jongens en drie meisjes wonen samen in een mooi huis, ze hebben twee auto’s ter beschikking. De jongens en meisjes slapen met zo’n drieën in hun eigen jongenskamer of meisjeskamer. Soms eten ze samen. Er is een speelkamer waar ze TV kijken, soms naar zichzelf in eerdere uitzendingen. Ze werken of studeren en ze hebben dates. Liefdes bloeien op, doven uit en soms ontstaat een stelletje.
Zes volwassen mensen geven commentaar. Er is een jonge giechelende vrouw die fungeert als MC, een wat oudere ondeugende vrouw, een knappe jongen met steeds ander haar die weinig zegt, een sarcastische comedian met een baby gezicht die altijd vreselijke dingen zegt en zijn antipathieën breeduit uitspreekt en een stevig gebouwde jonge vrouw die ook niet veel zegt. Er deed een aantal seizoenen een wat oudere rustige man mee maar dit seizoen niet. Vooral misschien om die mensen en dan speciaal de sarcast met het baby gezicht was het mijn geheime pleziertje want eigenlijk vond ik het vaak helemaal niet leuk hoe grof hij was. De jongens en meisjes waren vaak verrassend leuk. Een aantal seizoenen geleden was er een jongen in Hawaii met een ukelele die ik heel leuk vond, en dit seizoen was het een half Indonesisch/Japans meisje die Hana heette en die worstelaar was. Zij was mijn favoriet. Wat een schattig kind, heel verlegen, sociaal, dapper en lief. In de ring was ze een beest maar ze liet zich niet op haar talent voorstaan.
Gisteren las ik dat ze zelfmoord heeft gepleegd en ik ben er zo ontdaan van. Er was een situatie in Terrace House die ik niet gezien heb en niet wil zien denk ik waarin een medebewoner haar worstelkostuum had verpest in de was. Waarschijnlijk per ongeluk maar Hana ging over de rooie en heeft die jongen een klap verkocht…. Ik weet het niet, ik heb het niet gezien maar dit heb ik begrepen uit Twittercommentaren. De klap en haar reactie is breed uitgemeten, iedereen had er een mening over en Hana is gecyberbullied op zo’n verschrikkelijke manier dat ze een einde aan haar leven heeft gemaakt. Mijn hart gaat naar haar uit, ik vind het zo erg dat dit lieve kind geen uitweg zag. Ze is 22 jaar geworden. Ik denk dat ik nooit meer kijk naar Terrace House.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: