Coronafeesten

Voor de drukte was ik ook in het Bloesempark

De lente is in ons land. Eindelijk, ze is er weer, bomen in bloei, tulpenvelden of misschien nog geen bloeiende tulpen maar vast wel geurende hyacintenvelden. Een groot deel van Nederland trok erop uit, in files wachtten ze, om in files op het strand te lopen en in files op hun visje bij de viskraam te wachten. Of om in files te wachten bij het Bloesempark in het Amsterdamse Bos. Veel mensen spraken op Facebook hun ergernis uit over deze samenscholingen. Men verwacht over twee weken een hoogte (of diepte)punt in de Corona-uitbraak . Mij deden de samenscholingen die ik zag denken aan die HIV-party’s waar ik over heb gelezen: met HIV besmette mannen ontmoeten elkaar op seksfeesten en hebben daar onbeschermde seks, ze zijn toch al besmet dus erger besmet kunnen ze niet worden. Dus Corona-party’s voor iedereen op het strand van Zandvoort of Bloemendaal of gezellig op de loopbrug bij het Bloesempark. Ze zullen vast niet allemaal doodgaan want volgens mij zijn de meeste mensen die sterven boven de zestig, net als ik en de meeste mensen waar ik van houd. Ze worden misschien ziek, ik gun het ze niet maar dat geen afstand houden begrijp ik het niet.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: