Nog twee dagen 2016

Nog twee dagen en ook 2016 is weer voorbij, een jaar waarin ik 62 werd.

Dankzij de tijdlijn van Google Maps kan ik zien wat ik gedaan heb die dag, Tom de Jong kwam om middernacht langs en in de middag ben ik met Xaviera naar Utrecht gereden, we hebben bij een Indiaas restaurantje lekker gegeten en zijn toen naar Suzanne Vega gegaan, dat was eigenlijk een erg saai concert, misschien dat ik me niet betrokken voelde omdat ik erg ver weg zat maar ik vond haar muziek ook niet echt goed, behoorlijk saai.

Ik was ook in Vredenburg toen ik Dayna Kurtz voor het eerst zag en ook bij haar zat ik ver weg maar ik was wel meteen gegrepen door haar, Suzanne Vega deed me weinig.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: