Weer

Er zijn veel dingen die ik weet en er zijn nog meer dingen die ik niet weet.

Een van de dingen die ik weet is dat ik niets over het weer weet. Altijd alles wat ik denk en zeg over het weer is verkeerd. Denk ik dat het droog blijft, dan gaat het regenen en denk ik dat we een warme zomer krijgen dan wordt het een natte koude zomer.

Soms speel ik ermee. Dan weet ik dat het een regenachtige dag wordt maar zeg ik dat het mooi wordt, en mooi is zon en droog. Ik weet niet meer of ik dan gelijk krijg.

Vandaag heb ik een afspraak om om 14u te gaan rennen in het Oosterpark. Volgens de KNMI zijn er dan buien. Ik zeg dat het droog is om 14u. En dat het droog blijft. Dit wil ik namelijk. Vandaag om 14u zien we wie er gelijk heeft. Ik of de KNMI. En met gelijk bedoel ik in dit geval dat ik ongelijk heb met mijn weersvoorspelling maar gelijk met mijn uitspraak dat ik niets weet over het weer.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: