Namiddag langzaam loop

imageIk liep onderweg naar huis, had het rondje Waalstraat, image

Amsteldijk,

image

Rozenoordbrug gedaan en keerde me om op de brug. Niet hetzelfde rondje terug maar wel tussen de twee afwateringsvijvers bij de oprit naar de A10.

Ze waren klaar bij het Rai-station. De hekjes waren klaar voor de reizigers, het OV-label lichtte op, ik kon zo inchecken. Ook stonden de fietsenrekken klaar, ik las dat er plek was voor honderden fietsers maar slechts twee fietsen stonden er waarvan een in de hoogte. Ze bouwen ze bouwen/ kon je eerst de nieuwe synagoge zien schijnen, nu zit er een hotel tussen en binnenkort zijn de torenflats klaar. Ik loop en kijk en zie.

Alleen foto’s van de zon gemaakt en van de Amstel. Het gaat langzaam vandaag, teveel gegeten, wat haal ik me toch allemaal aan. Het is onbegrijpelijk en toch geniet ik. Langzaam lopen. Buiten aan de rand van de stad.
Alles is bijna kaal, de hemel is grijs, mijn voeten vervoeren mij.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: