Prima

 Gisteravond speelde ons Oranje tegen Argentinië. Ik vond het een leuke wedstrijd maar helaas de bal ging er niet in en met de strafschoppen werd Nederland uitgeschakeld. Ik heb er geen traan om gelaten. Natuurlijk vind ik het jammer dat Nederland weer geen Wereldkampioen wordt en hoop ik van ganser harte dat ik dat ooit nog eens mag mee maken maar vooraf had ik, met heel veel andere Nederlanders geen cent gegeven voor ons elftal. Ik dacht dat ze na de eerste ronde naar huis zouden gaan maar integendeel Nederland versloeg in de eerste wedstrijd de Wereldkampioen van 2008, de Europese Kampioen van 2010 en het land van de twee finalisten van de Champions League 2014. Een ongekende prestatie.

Nu is het dus een finale tussen Duitsland en Argentinië, ik heb niet echt veel met beide landen. Ik heb wel een aantal Duitse vrienden en onze Koningin is Argentijns maar ik ben niet erg geïnteresseerd in de wedstrijd. 
Een Amerikaanse vriendin zei me: “the bad news, Holland lost, the good news, I could now care less who wins on Sunday!” en zo voel ik me ook. 
 
Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: