Puto

http://nos.nl/video/669861-die-klote-nederlanders-hebben-het-wk-gestolen.html

Een jong Mexicaans meisje is zo gefrustreerd over het verlies van haar land dat ze een anti-Nederlands liedje zingt.

Wij zijn ‘klote’ en de scheidsrechter is een flikker. We hebben het WK gestolen want als Robben niet gevallen was was Mexico Wereldkampioen geworden zingt ze. En niet alleen dat zingt ze maar ze gebruikt flink wat scheldwoorden om haar gelijk te illustreren. De spelers van het Nederlands elftal zijn apen.

Flikker (Puto wat eigenlijk mannelijke hoer betekent) is HET scheldwoord in Mexico. Wat klote is in het Mexicaans weet ik niet maar misschien is dat ook wel puto. Ik weet het: Verliezen doet zeer en dat laat dit kind zien.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: