Primaire blog

Portrait of Nichiren
Portrait of Nichiren (Photo credit: Wikipedia)
Deutsch: Sängerin Melanie Safka im Metropolis ...
Deutsch: Sängerin Melanie Safka im Metropolis in München 2009 (Photo credit: Wikipedia)

Dit wordt mijn primaire blog. Is het gemakkelijkst en leest het snelst.

Blauwe Haai
Ga zo meteen verder aan mijn verhaal De Blauwe Haai, dus als je me nog wilt spreken bel tussen nu en tien voor een. Daarna ga ik mijn nieuwe achterneefje bewonderen maar eerst schattige sokjes kopen bij Complimento.

Heb nog enkele voornemens toegevoegd aan mijn lange lijst. Het is toch altijd weer bijzonder, zo’n kans opnieuw te beginnen. In het boeddhisme dat ik beoefen, het boeddhisme van Nichiren Daishonin, gaat het er vaak over dat we elke dag opnieuw kunnen beginnen maar als de hele westerse wereld weer opnieuw begint, we een leeg blad voor ons hebben zoals Melanie het noemde in haar Tweet van gister, voelt het dubbel.
Vooral als het een dag is die er schoon uitziet. Gister en eergisteren regende het pijpenstelen dus de wereld die Amsterdam heet is schoon.

Ik zoek nog een boodschappenlijstje, online, want ik heb begrepen dat het voordeliger is één keer per week boodschappen te doen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: