Verliefd

Lang geleden was ik een keer zo verliefd dat ik er ziek van was. Ik kon letterlijk niet meer eten van verliefd en verloor veel gewicht, ik was zo dun als een veertje en viel om bij de eerste windvlaag.

Zij was ook verliefd op mij maar ze was niet vrij en ze woonde in een ander land. Dit maakte alles erg gecompliceerd.

Zo’n anderhalf jaar lang probeerden we iets dat uiteindelijk niet lukte en de laatste nacht dat we samen waren, ik in haar stad, eindigde desastreus. Zij werd ontzettend dronken en snoof een gram coke en wat ik deed weet ik niet meer. Wat ik wel weet is dat ik in de vroege ochtend woedend de stad verliet, zij sliep en ik sloop de deur uit, nam de trein en de boot terug naar huis.

Ik heb haar nooit meer gezien.

Zij verhuisde naar New York en toen ik een jaar of tien geleden van plan was een bezoek aan New York te brengen hadden we even contact. Ze wilde me graag zien maar twee weken voor ik zou komen kreeg ik een mailtje dat ze het haar vriend niet aan kon doen mij te ontmoeten en ze zei onze ontmoeting af. Ik begreep het niet en was pissig en had allerlei oordelen. Als ik aan haar denk loop ik niet over van goede gevoelens.

Net zie ik op het Internet een fimpje van haar. Ze aait haar kat en vertelt wat over het verbreken van haar platencontract. Ik vind haar zo lief.
Eén reactie op “Verliefd”

  1. Ik zou graag willen weten of ik die ook ken… Omdat je hebt een video online gezien, dat lijkt me als een Youtube clip. Is die beroemd?


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: