Melanie – mijn idool

Vanochtend waste ik mijn haar met shampoo die ik had gekregen van Melanie en ik dacht dat als je me 40 jaar geleden verteld had dat ze me die shampoo zou geven ik het niet geloofd zou hebben. Ik Melanie kennen? Met haar reizen? Met haar eten? Met haar lachen?

Wat een wonder is het leven.

Is het nou waar dat je je idolen niet echt moet leren kennen? Want dat als je ze kent je er achter komt dat je idolen mensen zijn?

Het is nu te laat om hier antwoord op te geven….dus

wordt vervolgd

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: