Grap weg

Soms vind ik het ook weer niet zo prettig. Dat Facebook en alles wat daar gebeurt. Of wat ik laat gebeuren. Laatst zag ik een grap die ik erg leuk vond, eronder legde ik uit waarom ik die grap zo leuk vond, ja dat had ik misschien wel helemaal niet moeten doen want grappen moet je zeker niet uitleggen? Vraagteken??? Kortom de hele grap is weg en mijn commentaar natuurlijk ook.

Ik was juist zo blij dat ik eindelijk weer eens kon lachen en dat ik een grap snap. Meestal snap ik ze niet.

Het is best wel pijnlijk als je berichten worden weggehaald, vooral als dat gebeurt door iemand die wat voor je betekent. Daar kan ik ook weer niet zo goed mee omgaan.

Wat doe ik eraan? Ik schrijf een stukje en zometeen ga ik de straat op en kijk nooit meer op Facebook.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: