Voorlezen op Valentijn

DICHTERS DINSDAG VALENTIJNSEDITIE

Deze dinsdag presenteert Diana Ozon een speciale Valentijns-editie van de dichters dinsdag. Met podiumdichter Dia Huizinga, dichter en programmamaker Hans van WilligenburgLarry Kearny (Amerikaanse dichter, uitgenodigd door Kringlid Dieuwke Begemann) en muzikale afsluiting door Noam Vazana.


Dia Huizinga
 maakte als podiumdichter deel uit van de formatie Drieklankpoëzie.
In 1989 verscheen haar dichtbundel Het eiland over de brug. Zij publiceerde onder pseudoniem in o.a. de Waarheid, Diva, de Leesbril, Lust en Gratie, Opzij en Penthouse. Met haar huiskamersalon reist zij door Nederland en België en geeft overal workshops proza of poëzie. Rauw (2009) is haar prozadebuut.

Hans van Willigenburg (niet te verwarren met de gelijknamige tv-presentator) is dichter, journalist en programmamaker. Proza kwam uit onder de titels Ik twitter, dus ik besta!,Doet mij maar Rotterdam en Het gebrek aan kikkers. In 2008 debuteerde Van Willigenburg als dichter met de bundel Objectief Verzuipen gevolgd door De functie van Finland. In juni 2009 trad hij op bij Poetry International.

De avond wordt muzikaal afgesloten door Noam Vazana. Zij schrijft, zingt en speelt ballads
met piano als voornaamste instrument en voegt daar invloeden uit jazz, country en wereldmuziek aan toe. Ze stond op North Sea Jazz en in het Concertgebouw en speelde in diverse producties, van klassieke muziek tot musicals. In de zomer van 2010 won Vazana de singer-songwriter competitie Mooie Noten en nu is haar debuut album Daily Sketch uit. Reizend tussen Jeruzalem (haar geboortestad), Duitsland en India komt ze vanavond speciaal voor ons naar Amsterdam.

Datum:

dinsdag, 14 februari, 2012 – 20:30

De Kring
Kleine Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog
1017 RP Amsterdam

(alleen voor leden)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: