>Griep

>Griep
maandag 24 januari 2011 13:02 Dia
Vorige week las ik onderweg naar Zeist over de z.g. Griep-feestjes. Mensen met griepverschijnselen nodigen andere mensen uit die ze omhelzen en kussen om ze zo tegen de griep resistent te maken. Artsen raadden dit soort feestejs af maar mij leek het toch wel wat, geen griep krijgen is veruit favoriet in mijn bestaan. Ik had zelf wat keelpijn die dag en voelde me niet al te fit. Dat laatste verschilde niet veel van hoe ik me al maanden, is het niet jaren, voel – ik kan me de dag niet heugen dat ik fit en uitgerust uit bed stapte. De keelpijn was echter nieuw. De therapie was intens maar weldadig. Thuisgekomen wilde ik eigenlijk op de bank liggen en niets meer doen maar ik had een boeddhistische bijeenkomst en daar wilde ik toch graag heen. Tijdens de bijeenkomst voelde ik me okee, we chantten een uur en hadden een heel inspirerende uitwisseling van gedachten en doelen.

Thuis werd ik misselijk. Ik moest overgeven en binnen tien minuten was ik doodziek.

& Zoals dat gaat met griep: Morgen ben ik beter. Inmiddels zijn er zes dagen voorbij en ik voel me helemaal niet beter. Er komt van alles bij. Was het eerst mijn keel, toen de buik, inmiddels doen mijn longen zeer. Ik loop al die tijd in pyama en kamerjas. Heb wel net voor de eerste keer een eitje gegeten en daarvan genoten.

Als ik weer beter ben ga ik het Dokter Frank dieet doen. Ik hou je op de hoogte.

Laatst aangepast op maandag 24 januari 2011 13:16

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: