Rijp

rijp 1 witte aanslag van ijskristallen op het gras of bladeren.

Maakte vanmorgen deze foto’s met mijn telefoon.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het vroor vannacht. De sneeuwwolken zijn over gewaaid.

Vorig jaar echter  na de zoveelste sneeuwbui, maakte mijn enthousiasme plaats voor wat ik sneeuwmoe noemde. Het was niet eens de troep die sneeuw wordt in een grote stad, maar meer een afkeer van die witte laag die alles bedekte. Opeens was ik erg blij dat ik niet in Oostenrijk woonde, of in Zwitserlan

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: