>Feest voor lesbische singles

>

Locatie: Admiraal de Ruijterweg 152, Amsterdam.

Van 12.30 – 18.00 uur.
Er wordt een high tea gepresenteerd en er worden verschillende dansworkshops gegeven. Je hoeft niet persé al te kunnen dansen. Er zullen verschillende rondes gemaakt worden in diverse leeftijd-categorieën, wat niet betekent dat je daar aan vast zit, want je kan altijd aansluiten bij welke groep dan ook.

Verder krijgt iedereen een naamkaartje opgespeld en een balboekje met alle namen er in☺, heb je een leuk gesprek met iemand gehad of een dansje met een vrouw gemaakt waarvan je denkt: die wil ik nog wel eens mailen of spreken dan zet je een x achter haar naam. Je balboekje lever je voor vertrek in bij Jolanda, zij gaat thuis kijken wie er een match hebben met elkaar.

Er kunnen 60 vrouwen meedoen.

Kaartverkoop bij Jolanda van den Berg
[email]info@doehet.nu of[/email]
tel: 078 8441611
Prijs: 25,– euro incl. High Tea, balboekje en naamkaartje, exclusief drankjes.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: