>Michael Jackson homo?

>

Michael Jackson toch homo? | GaySite.nl

Michael Jackson toch homo?
21-08-09 | Deze week heeft een mannelijke verpleger zich in de Amerikaanse media gemeld als het ex-vriendje van Michael Jackson. Jason Pfeiffer, die werkte bij Michael’s dermatoloog Dr. Arnie Klein, zegt dat hij zijn ‘soulmate’ kwijt is en dat hun eerste date zich in de auto voltrok. “Michael vroeg me om een lift en van het een kwam het ander. We deden alles strikt geheim en hadden een fantastische tijd samen,” aldus Pfeiffer.

Ook bekent Pfeiffer dat Michael de laatste twee weken voor zijn dood erg veranderde. “Hij gedroeg zich heel vreemd. Hij was ontzettend vermoeid, overdreven religieus en deed erg dramatisch. Hij leek de laatste twee weken afscheid te nemen van ons. Hij maakte ons erg bang met zijn gedrag.” Dat Michael eventueel homo zou zijn, is tegen het zere been van de zwaar religieuze familie Jackson. Zijn vader Joe heeft altijd ontkend dat Michael op mannen zou vallen maar de afgelopen tijd worden de geruchten steeds sterker dat Michael Jackson homoseksuele gevoelens heeft gehad.
                                              ++
Tot zover het bericht van de Gay site. Is het wishful thinking?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: