>Weer helemaal terug

>

Vertrok een maand geleden naar Londen om met Melanie en haar familie door Engeland te toeren. Ik vloog eerst naar Londen met KLM, een rustig en snel reisje waarin Nederland groen was, vol water, een strook zand en dan een gladde Noordzee. Ik nam de Heathrow Express naar Paddington en sloot aan in de rij voor een kaartje naar Camden. We zaten in een hotel aan het Camden Lock en ik wandelde door het vrolijke Camden. Een stukje Londen dat me aan de Jordaan en aan de Pijp deed denken. Winkeltjes, mensen, toeristen en cafés. We gingen eten in Gilgamesh http://www.gilgameshbar.com/, een gigantisch prachtig restaurant, schitterend vorm gegeven. Omdat we met de bekende Melanie waren, Ster van Woodstock, kregen we een paar straffe cocktails aangeboden waar we erg vrolijk van werden.

De volgende morgen vertrokken we naar Manchester door het lieflijke glooiende Engeland. Onze chauffeur was Jeff, een tengere donkere jongen, zoon van een moeder uit Cockney en een vader uit India. Een harde werker vol energie, we reden in een oude zwarte Mercedes bus met bloemen op het Dashboard.

Leuke stad Manchester. Het was bankholiday en de stad was vol met jonge mensen. Groepen meisjes in korte jurkjes die strak zaten om de borsten en uitwaaierden tot halverwege hun bovenbeen. Melanie trad op in een college. Toegewijde werkers daar. Een knappe zachte rossige jongen hield de wacht in de gang.

Voor kritieken verwijs ik naar http://www.melaniesmusic.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=30823#Post30823.

We belanden nog in het Gay district en ik snelde even een pottenbar binnen waar ik meteen weer werd uitgevist door de potige portierster. Ze was wel vriendelijk toen ze mijn Nederlandse accent hoorde en ik mocht snel een blik werpen op een dronken massa dansende potten. Jeeeeee wat drinken die Britten veel. Ik heb zelden zoveel stomdronken mensen gezien die nog probeerden te praten en vol dronkenschap zaken riepen. Ik vond het bijna angstaanjagend. – wordt vervolgd

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: