Het geluk in zelfbeklag.

Wie kent dit niet? Het heerlijke gevoel alleen te zijn op aarde, niet heerlijk in de zin van wat heerlijk om alleen op aarde te zijn maar heerlijk in die zin van zwelgen in je eigen ongeluk?

Ik ben zo alleen. Ik ben zielig want ik ben alleen. Niemand begrijpt mij. Niemand ziet mij, niemand ziet mijn goede daden, niemand ziet hoe fantastisch ik ben.

Ik ben alleen en zal altijd alleen zijn, al ben ik getrouwd, moeder van drie prachtige kinderen, oma van zes bloedjes van kleinkinderen, zij begrijpen me niet ondanks dat ze van mijn eigen vlees en bloed zijn.

Jij vindt jezelf zielig en eenzaam? Ik ben pas eenzaam, ik heb geen partner,ik heb geen kinderen en ik heb ook geen kleinkinderen.

Zo hoorde ik laatst een klaagzang van een vrouw die een transgender kind had, ik geloof dat het een niet biologische vrouw was, dus iemand zonder eierstokken en baarmoeder, de vrouw beklaagde zich een uur lang over het feit dat ze geen grootmoeder zou worden. Oh wat was dat verschrikkelijk. Ze huilde en snikte en ik ergerde me want ik heb niks en niemand en ik ik ik

Ken je het?
Eén reactie op “Het geluk in zelfbeklag.”

  1. ACH … wat moet ik zeggen, ik ken je al jaren zo goed en zo lang en onder deze omstandigheden kunnen zelfs mensen met een heel gezin zich eenzaam en misunderstood voelen komt door al die sentimentele liedjes en als het nog sneeuwt nog erger . zo heb ik genoten van eerste deel over leven van toon hermans die ik vaak met mijn ouders heb gezien.. en loved and still love him en dan hoor je wat een vreselijke jeugd die man had en toch.. zijn eerste show met veel succes op het podium zette op zijn 16 e . en ons sinds dat moment zijn hele leven heeft geprobeerd aan het lachen te maken.
    cheer up girlfriend . eerst wil je van facebook af en nu wil je ons advies. je bent me toch wel een wispelturig meiske.. i love you just the way you are… ga maar eens op tijd slapen met je katje op bed om je lief te hebben . ik stuur nu ook een van mijn laatste hoofdstukken mee naar mijn eigen facebook account vera de vries. kijk wat je er van vindt. kiss kiss xaviera


Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: