Een van de vervelendste dingen

Een van de vervelendste dingen vind ik als mensen een film die ze gezien hebben na vertellen, ik begrijp er nooit een bal van en ik wil eigenlijk dat mensen na twee minuten ophouden met vertellen omdat ik het na een minuut al niet meer volg.

Ik heb zelf ook de neiging een film na te vertellen en ga dat zometeen doen met een van de slechtste films die ik dit jaar zag, een slechte film na vertellen is een ding, maar wie dit leest….. is gek?
Als jij dit helemaal gelezen hebt trakteer ik je op iets…. je geduld wordt beloond, stuur me een berichtje….

Batman vs Superman, en Superman legt het loodje. Maar of dat zo is? Het verhaal was behoorlijk onsamenhangend met een slechterik en Batman en Superman die op gespannen voet stonden, waarom was mij niet duidelijk maar een van de twee had iets verschrikkelijks gedaan vond de ander of misschien hadden ze allebei wel vreselijke dingen gedaan, Lex Luthor, de slechterik, speelde ze tegen elkaar uit en ook Wonderwoman kwam nog helpen. Het verhaal was duisternis, wolken, ontploffingen, Batman die in Gotham woont en Metropolis de plek waar Superman woont. Superman’s liefje is nog steeds Lois Lane en uiteindelijk redt zij hem van het grote gevecht met Batman, waar hij ook bijna het loodje legt. Batman is toch sterker maar als blijkt dat de moeder van Batman dezelfde naam (Martha) heeft als de moeder van Superman die Lex Luthor gevangen heeft,  gaat Batman er als een speer vandoor om Martha te redden.

Nee dit zeg ik niet goed, Superman is de speer, Batman heeft zijn Batmobiel een auto die alles kan, zelfs door vuren en muren en met die Batmobiel zoekt en vindt hij Martha die hij redt, en dan moeten ze nog tegen het monster dat Lex Luthor geschapen heeft vechten, daar komt dan ook opeens Wonderwoman en met zijn drieën en met de hele Amerikaanse vloot gaan ze het monster te lijf, maar het monster kan niet sterven! Alleen met de speer waar Kryptonsteen op zit kan het! Lois Lane heeft die speer weggegooid maar ze weet gelukkig nog waar, in een soort zwembad of is het een kelder, er staat in ieder geval water in en Superman duikt de speer op, hij verdrinkt bijna zelf, Lois werpt de speer van haar vandaan en redt Superman opnieuw.

En dan begint het gevecht tussen het monster en Superman en het lukt, Superman doodt het monster! Zelf legt hij helaas ook het loodje, Superman die niet sterven kan door mensen, mensenhanden of aarde materialen kan alleen sterven door Kryptonspul van de planeet waar hij van vandaan komt. De klauw van het monster klauwt in de borst van Superman en Superman sterft!!!!!!!!!!!

Superman Dood. Zijn laatste daad redde de wereld, zijn laatste daad redde de mensheid. Bovenop de puinhopen staan Batman en Wonderwoman, maar Superman die een staatbegrafenis krijgt met duizenden rouwende mensen, de Amerikaanse vlag gedrapeerd over zijn kist en Clark Kent die in het houten huisje van zijn moeder ligt opgebaard krijgt  een boerenbegrafenis. Lois Lane snikt aan zijn graf, Batman en Wonderwoman staan een eindje verderop, Lois gooit een kluitje aarde op de kist die six feet under ligt en het laatste beeld van die kist is dat het deksel wat beweegt. Is Superman dood? Vast niet!

Het was een ellenlange film die de hele avond in beslag nam.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: