Veranderen

Wat ik geleerd heb is om niet zomaar mijn hele hebben en houwen op het Internet te gooien. Ik dacht eerst lekker van me af te schrijven en ik dacht ik heb toch niets te verbergen maar een fanatiek lezertje van mijn blogs deed me er anders over denken. Mijn plezier is gedeeltelijk verdwenen.

Afbeeldingsresultaat voor stopteken

Ik wil het niet meer over al te persoonlijke dingen hebben. Ik ben het lezertje aan de ene kant dankbaar omdat ik me niet echt realiseerde dat ik bloot met de billen was zo op het Internet en nu weet ik het.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: