Brad Pitt

image

image

Nog steeds kan ik niet tegen het zeurende geluid van een motor. Aan de overkant van de straat zijn ze al maanden aan het verbouwen. Er staan twee containers boven op elkaar. De bovenste is het kantoor en in de onderste hebben ze hun spullen. Wat ze aan het doen zijn is niet duidelijk maar vandaag zijn ze waarschijnlijk bezig met het aanleggen van een vloer.

Vanaf vanochtend kwart over acht is een man cement aan het maken dat via een buis naar een van de verdiepingen gaat. Wie komt er toch aan de overkant wonen? Brad Pitt of zo? Brad Pitt heeft twee panden gekocht in de Rivierenbuurt die hij helemaal naar eigen zin verbouwt. Nog nooit zoiets meegemaakt hier maar ik word er GEK van!

image

image

image

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: