Niet vergeten

32e67347760441478c2fd57b6c829e01

 

Ik dacht altijd dat ik snel vergat en snel vergaf. Waarschijnlijk was dat ‘wishful thinking’ want ik merk steeds weer dat ik helemaal niet snel vergeet en ook vergeven, daar ben ik toch niet zo goed in.

Neem haar nou, een vrouw die ik reken tot een van mijn goede vriendinnen. Een vrouw met een groot hart en een hart van goud. Helaas heeft zij ook enkele minder vriendelijke eigenschappen, waarschijnlijk zoals wij allemaal en waarschijnlijk heb ik zelf (hoe bestaat het?!) ook minder vriendelijke eigenschappen.

Deze vrouw heeft vooral veel begrip voor zichzelf maar weinig voor anderen. Ik heb met haar ook al de nodige conflicten gehad maar het is altijd weer goed gekomen omdat ze zoals ik zei ook een groot en gouden hart heeft.

En toch en toch en toch

Van de week bemerkte ik weer dat ik al die keren dat ze mij onheus bejegende niet vergeten ben en dat als het zo uitkomt ik haar het net zo lief inwrijf. Ik vind dit niet echt oké maar ja, zo is het.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: