Malala Yousafzai

Malala Yousafzai

Malala Yousafzai is succesvol geopereerd en komt er hopelijk weer bovenop. Het ontgaat mij volkomen waarom religieuze fanaten menen dat het God of Allah’s wil is dat meisjes geen onderwijs mogen ontvangen en waarom ze een meisje dat ervoor vecht onderwijs te ontvangen een kogel door het hoofd jagen. Wat heeft dat met religie te maken.

Op het Internet verscheen het volgende artikeltje dat een verklaring zou kunnen geven waarom de Taliban dit heeft gedaan, en lijkt het meer een klasse verschil dan een religieuze zaak. Ik hoop dat de ‘dappere helden’ die deze laffe aanslag op hun geweten hebben gepakt worden en hun straf ondergaan. Die straf ondergaan ze natuurlijk . Dat is de wet van karma.

We bidden en chanten voor de genezing van Malala en voor haar veiligheid en die van meisjes en vrouwen. Overal ter wereld en speciaal daar.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: