Broer en zussendag

Afgelopen zaterdag hadden we weer de drie maal jaarlijkse broer en zussendag. Dit keer gingen we fietsen in Het Gooi. Daar zijn wij opgegroeid. Onze jeugd brachten we door in Hilversum, een saai maar mooi gelegen dorp een stuk onder Amsterdam.

Onze broer had ideeën hoe te fietsen. We begonnen op het station en fietsen via ons eerste huis over de hei naar Laren. Onze eerste huis was een flat op de Laan 1940-1945 maar ik heb er geen foto van gemaakt.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: