Ha wat fijn

Ik heb nu mijn Word gekoppeld aan mijn wordpressblog. Het is gelukt. Dit zal het voor mij nog makkelijker maken te schrijven en te publiceren. Nog makkelijker mezelf openbaar maken. Over mijn eigen leven te schrijven alsof ik niets beter te doen heb. Dat heb ik ook niet.

Eigenlijk wilde ik iets veranderen aan mijn Wordsjabloon. Ik wil af van die witregel en meende gevonden te hebben hoe dat te doen maar nee, ik kwam op dit terecht, de mogelijkheid een blogbericht te schrijven en te publiceren. Erg leuk.

En ik ga op de publicerenknop drukken….

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: