>Ontspannen in bad

>

Vanmiddag heel ontspannen een kilometer gezwommen in het De Mirandabad. Ik had een banenteller bij me. Als ik aan het zwemmen ben vergeet ik heel snel of ik nu aan mijn derde of aan mijn vierde baantje bezig ben. Ook met een teller raak ik snel in de war maar vandaag ging het goed. Bij de eerste aanraking was het water fris maar binnen een halve baan bijzonder aangenaam. Ik zwom samen met L (ik weet niet of ze hier met haar voornaam wel genoemd wil worden dus kort ik die af tot de eerste letter). L had al flink gesport en kan vanwege kalk in de schouder alleen de schoolslag. Zij had er al anderhalve baan op zitten toen ik er in kwam maar met de gestage borstcrawl haalde ik haar twee keer in. Op een gegeven moment lagen wij als enigen in het water. Er waren vanmiddag geen opgeschoten jongelui. Opgewonden jongens in Bermuda zwembroeken met drukke print en uitdagende meisjes in minuscule bikini’s. Op hete zomerdagen is het een bronstige bedoening daar in het zwembad maar gelukkig is het nog geen zomer en al helemaal geen hete zomerdag.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: