zondag 8 mei 2011

Het is vandaag Moederdag en ik heb sinds gisteren, 7 mei een nieuwe PC. Ik ben er natuurlijk dolblij mee. Wat ik nog het meeste miste aan een goede computer was dit Microsoft Word 2007. Er zat op de lawaaiige PC van Henk ( die hij mij met alle liefde leende, waarvoor dank) wel Open Office, dat had ik geïnstalleerd maar ik wil gewoon verder schrijven aan mijn verschillende projecten.

Ik heb het gevoel dat mijn hoofd bijna genezen is van de hersenschudding op 9 maart. Het ongeluk komt steeds verder van me af te liggen. Ik begin me weer meer mezelf te voelen. Hopelijk zal ik sterker dan ooit terug keren van deze vreemde wandeling.

Ik heb er al uitgebreid over geschreven, of misschien viel die uitgebreidheid nog wel mee , het ging vooral over mijn ervaringen in het ziekenhuis, en dan alleen nog over de eerste nacht en dag.

Ik schreef niet over die lieve man die in het midden van de nacht naast me kwam liggen…

Ik merk wel dat het schrijven me toch enigszins moeite kost, ik krijg er een beetje pijn in mijn kop van. Gewoon doorgaan zei de lieve politieagent die me belde om me te vragen hoe het nu ging na zes weken. Mezelf niet forceren en als het teveel is even rusten. Dat is iets dat ik wel een beetje geleerd heb de afgelopen tijd: meer rusten. Maar ik zeg nadrukkelijk dat ik het een beetje geleerd heb want ik kan zo opgaan in waar ik mee bezig ben dat het rusten me niet echt lukt.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: